Ana içeriğe atla

Sonbahar modası ithal kürklü yelek



Merhaba hanımlar bugün size son zamanların trendlerinden kürklerin kullanıldığı yelekler hakkında yazı yazacağım.

Kürkler kesinlikle gerçek olmamalı. Bunun için ithal kürklü yelek modellerinin satıldığı markaala.com.tr sitesinde bulunan kürklü yelek incelemesi yapıyorum.


Bayanların bayıla bayıla giydiği kürklü yelek modelleri her renkte bulunuyor. Benim favorim ise siyah ve beyazın buluştuğu kürklü yelek modelleri oldu. Tam beyaz modelleri uzaktan hoş durmadığı için tam siyah ve siyah beyaz karışımı yelekleri tercih edeblirsiniz. Bir de kürklü yeleklerin kürk kalitelerine dkkat etmek lazım. Tiftik tiftik olmaması için tercih iyi yapılmalı.

Kürklü yelek modelleri bayanların vazgeçemediği özellikle kışa doğru ilerlediğimiz, havaların gittikçe soğuduğu şu günlerde google'da arama rekorları kırıyor. E tam soğuk ve tam sıcak olmayan bu havalarda insan kalın kalın giymek yerine daha rahat giyebileceği şeyler tercih etmek istiyot.

Özellikle arkadaşlarla bi kahve içmeye çıkıldığı zaman manto yerine tercih edilebilecek diğer bir alternatif ise kesinlikle yelek olmalıdır.

Şu sıralar kürklü yelekler dışında kapitoneli yelek, şişme yelekte çok revaşta. Onlara da göz atmanızı tavsiye ederim.

Sonbahar modası yakından takip edilmeli. Her geçen gün farklı modeller karşımıza çıkıyor. İthal kürklü yelek almak isteyenler markaala.com.tr sitesini ziyaret edebilir.

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar