Ana içeriğe atla

Tesettür kaşe kap modeli-Ala'dan

Tesettür kaşe kap modeli-Ala'dan
Tesettür kaşe kap modeli

Merhabalar bugün size favori kap modelimden bahsedeceğim.
Tesettür giyim yine hızlı bir şekilde yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Farklı farklı markaların bir biriyle yarıştığı bu zamanlarda firmalar da aynı ürünleri farklı fiyatlarla piyasaya sürüyorlar. Aynı ürüne başka yerde daha fazla para vererek almanız mümkün. Çok daha ucuza bulmanız da mümkün.
Bu sebeple size nereden ucuza alabileceğinizin adresini veriyorum ;)


Bugünkü modelim kaşe astarlı kap modeli. Havaların soğumaya başladığı bugünlerde tercih edilebilecek tesettür giyim adına yapılmış en güzel ürünlerden biri diyebilirim. Zaten kumaş türü olarak kaşe ürünü çok ama çok sevenlerdenim. Hem rahatlığı, üzerimde ağırlık yamaması hem de çok kalın olmayan kumaşı ile kendini çok sevdirdi. Şu sıralar kaşe tunik, kaşe mont, kaşe kap gibi ürünlerde kumaş türü olarak kaşe tercih ediliyor.

 Önceden tek düe renklerin renklerin bulunduğu siyah ve gri renkleri görmekten sıkıldığımız kaşe renk türüne şimdilerde bordo, kiramit, mor gibi renklerde eklendi.

Bu modelde en çok sevdiğim özelliği belden büzgülü olarak alta doğru genişlemesi. Rahat mı rahat bu modelin de tabi ki kumaş türü kaşe.

Tesettür giyim kaşe ürünleri ve bu ürüne ulaşmak için markaala.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar