Ana içeriğe atla

Bu haftaki favorim: Allday spor kap modelleri





Merhabalar bugün size tesettür giyim markalarından Allday markasının bazı kap modellerinden ve uygun fiyatlı nerede satıldığından bahsedeceğim.

Allday kap modelleri ve tunik modelleri çok tercih edilen Google amcada çok aratılan modeller arasında olduğundan bende size bir kaç güzel örnek göstermek istedim. Bu örnekler bu mevsime uygun spora giderken dışarı çıkarken rahatlıkla kullanabileceğiniz çok rahat modeller arasında. Özellikla kapüşonlu olması kumaşının esnek ve rahat olması tercih edilen ilk seçeneklerden.


Spor giyinmeyi severler için veya okula giderken sabahları aniden ne giysem diye düşünenler için çok beğendiğim model. Kumaşı ve modeli harika. 

Özellikle bu modeli ben jean pantolonlar ve yarım botlarla çok yakıştırıyorum. Tam bir genç kız havası çok cool doğrusu. Beğendiğim ve favorim olarak seçtiğim bu modeli Allday kap sayfasından bulabilirsiniz.

Bu haftaki favori kap modelim bu oldu. Artık her hafta favori ürünümü belirleyip size göstereceğim. Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum ;)


Ala'dan mutluluklar

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar