Ana içeriğe atla

Pratik kombin yapmanın ipuçları

Pratik kombin yapmanın ipuçları
Pratik kombin yapmanın ipuçları



Sokak stilinin olmazsa olmaz parçalarıyla size en kolay kombin yapmanın ipuçlarını veriyorum. 

Bu sezonun rengi taba ile baştan aşağı taba giyinebilirsiniz. Taba renk ile kombin yapmak için büyük efor sarfetmeniz gerekmiyor.
 

Dolabınızda mutlaka taba renge yer açmalısınız. Örnek olarak taba kap, taba pardesü veya taba elbiseleri kullanabilirsiniz. Baştan aşağı bu renk ile mükemmel görünebilir pratik kombin yapabilirsiniz. Baştan aşağı taba renk giymek istemiyorsanız, tabanın açık tonları veya koyu tonları kombininize eşlik edebilir veya çok moda olan bordo ve azur mavisini de kombinlerinizde taba renk ile kullanabilirsiniz.
Pratik kombin yapmanın ipuçları
Pratik kombin yapmanın ipuçları

Çok çaba sarfetmeden dolabınızda olması gerekenler arasında trikolar da yer alıyor. Çaba sarfetmeden de şık olabilirsiniz. Triko elbiseler son zamanlarda moda olan triko etekler ile şık olabilirsiniz. Örnek verecek olursam triko eteğinizin üstüne yine triko bir kazak ve kazağın üstüne gösterişli bir kolye ile şık mı şık olabilirsiniz.

Çaba sarfetmeden giy-çık parçalarda günlük hayatımızda bize çok yardımcı olan parçalar arasında bulunuyor. Maksi boy dış giyim modelleri hayat kurtarabilir.

Ala'dan mutluluklar.


Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar