Ana içeriğe atla

Sezon trendi renkleriyle cezbeden kimono modelleri gönlümü fethetti



kimono modelleri
kimono modelleri

Bugün size benim en sevdiğim parçalardan olan ve rahatlığıyla bizi cezbeden şu sıralar cesur renkleriyle de göz onunda bulunan kimonolardan bahsedeceğim.



kimono modelleri
kimono modelleri
Biliyorsunuz binbir çeşit kimono rengi ve modeli mevcut fakat önemli olan kombinlenmesi kolay ve bi o kadar zevkimize hitap eden kimono bulmak. Benim en sevdiğim kimono modelleri tek renk ve oldukça bol olan bol olmasının yanında içinde rahat ettiğim modeller olması.
kimono modelleri
kimono modelleri

Size yine birkaç örnek göstereceğim. Bu kimono modelleri genelde pantolonlarla kombinlenerek spor bi hava kazandırıyor. İşe giderken ve okula giderken rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu modellerin renkleri ise gayet cesur renkler. Zaten bu sezon tesettür giyimde altın çağı oldu. Yaklaşık bir senedir farklı farklı modeller çıkıyor her hafta. Farklı modellerin yanı sıra cesur renkleri de görmek mümkün. Ben yine hep siyah krem tercih etsem de dış giyimde kırmızı buz mavisi petrol mavisi fıstık yeşili gibi farklı renkler de görmek mümkün.


kimono modelleri
kimono modelleri
Kimonolar kalem etekle de kombinlendiğinde harika duruyor. Altına yarım bot ve ister şal ister eşarp şeklinde uydurulduğunda ortaya müthiş görüntüler çıkıyor. 

Bu modelleri yakından görmek ve almak isterseniz üzerlerine tıklamanız yeterli.

Umarım kimono modelleri hoşunuza gider. 

Ala'dan mutluluklar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar