Ana içeriğe atla

Astroloji-Başak burcu erkeği nasıl mutlu olur?

Astroloji-Başak burcu erkeği nasıl mutlu olur?
Astroloji-Başak burcu erkeği nasıl mutlu olur?

Merhabalar astrolojiye olan ilgimi sizlerle paylaşmak istedim :) 

Sevgilimin burcu başak olduğundan bugünkü yazımı da başak burcu erkeği nasıl mutlu olur? üzerine yazdım.

Başak burcu erkekleri dürüstlüğü çok önem veren dürüst insanlardır. Bu yüzden ne olursa olsun her konuda mutlaka dürüst olmalısınız. En önemli konu bu. 



Başak burcu erkeği bilirsiniz başakların titizliğini. İşte kalbine giden yol kesinlikle temizliktir. Temiz ve düzenli olun. Bu onu çok etkileyecektir. Onun düzenini bozmadan eşyalarını toplayabilirsiniz.
Astroloji-Başak burcu erkeği nasıl mutlu olur?
Astroloji-Başak burcu erkeği nasıl mutlu olur?

Hediyeden hoşlandığı için özel günler dışında sürprizler yaparak hediyeler alın. Çok mutlu olacaklardır. Başak burçları genelde antika eşyalardan hoşlanırlar. 

Başak burcu erkekleri karizmatik oluşlarıyla bilinirler. Karizmatik yürüyüşe güzel bir spor ayakkabısı hediye edilebilir :)

Başak burcu sevgiliniz var ise biliniz ki giyime çok önem verirler. Dış görünüşünüze çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca başak burcu erkeği saat takmayı çok sever. Bu sevgililer gününde saat hediye edebilirsiniz.  Öyle ki başak burcuna sahip erkeklerin saat koleksiyonu bile var.

Bilirsiniz ki bu düzenin altında bir de çalışkan olmak yatıyor. Çok çalışkan insanlardır ve kitap okumaktan çok hoşlanırlar. Hediye olarak kitap, kitap okuma gözlüğü, kitap okurken ışık, kitaplık gibi bir çok hediye seçeneği mevcut. 

Futbola düşkün bir sevgiliniz var ise forma alabilir veya Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük kulüplerin tasarladığı sevgililere özel tasarlanmış ürünleri mevcut. Onlara mutlaka göz atmalısınız.

Son olarak size şöyle kötü bir yönünden bahsedeyim. Başak burcu erkekleri romantizmden çok uzak erkeklerdir. Romantizmi sevmezler ve sizin romantik sürprizlerinizde mutluymuş gibi davranabilirler. Onlar pahalı hediyeleri severler. Böylelikle kendilerini daha değerli hissederler. :)

Beni yeni açtığım instagram hesabımda takip etmek isterseniz: @kadinala

Ala'dan mutluluklar..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar