Ana içeriğe atla

Sezonun en trend fırfırlı tunik modelleri ve fırfır modası


Sezonun en trend fırfırlı elbise modelleri ve fırfır modası
Sezonun en trend fırfırlı elbise modelleri ve fırfır modası

Merhaba, modayı takip edenler bilir fırfır adeta dile geldi. Fırfırlı tunik modelleri ve fırfır modası bu sezon kullanılan detay oldu. 

Fırfırın moda olması ile birlikte tesettür giyim hareketlendi. Yaza doğru yaklaştığımız şu günlerde ise daha da canlandı. Yaka kenarlarında, omuzlarda, kollarda kullanılan fırfır detayları kumaş farketmeksizin kendini sevdirmeyi başard. Fırfırlı elbise modelleri ve fırfırlı tunik modelleri ise bu sezonun en çok satılan iki ürünü oldu.


Özel davetler için de birçok fırfırlı tunik modeli mevcut. Asil duruşlu ve gösterişten de bir o kadar uzak. 

Günlük yaşamda detaları ile dikkat çeken tunik modelleri gördük. Küçük küçük fırfırlar iliştirilerek şenlenmiş durumda. Abartısız kullanıldığında fırfır günlük kıyafete çok uyum sağlıyor.
Sezonun en trend fırfırlı elbise modelleri ve fırfır modası
Sezonun en trend fırfırlı elbise modelleri ve fırfır modası

Kalem etek ile kombinlenen kısa tunikler sade ve bir o kadar da şık. Çaba sarfetmeden kolay kombin yapılıyor. Küçük detaylarla şenlendirilmiş durumda. Bu yaz bu modelleri sıkça göreceğiz. Özellikle soft renkler ile yapılan tunikler çok beğenilecek benden söylemesi.

Son olarak çıkan kol ve etek uçlarına yerleşen fırfırlı elbise modelleri enerjik ve bir o kadar da sportif görünüm yakalamış. Günlük hayatta rahatlıkla kullanılan bu elbise modelleri şimdiden ekmek peynir gibi satılıyor. Yazın bizi sıcakta çok rahatlatacak doğrusu.

Fıfırlı tunik modelleri arıyorsanız markaala.com.tr sayfasını sipariş edebilirsiniz. Bir çok detaya hakim tunik modelleri görebilir, inceleyebilirsiniz.

En trend fırfırlı tunik modelleri yazımın sonuna geldik bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

Tunikleri satın almak için: Fırfırlı tunik modelleri

Ala'dan mutluluklar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar