Ana içeriğe atla

Tesettür giyimde çizgili kombinler


Tesettür giyimde çizgili kombinler
Tesettür giyimde çizgili kombinler

Feminelleştirilen maskülen tavırda gördüğümüz çizgili kombinler artık o kadar moda olmuş durumda ki tunikten pantolona her yerde yatay veya dikey çizgiler görmek mümkün.

 2017 yaz sezonunda dabi hayli yükselişe geçen çizgili kombinler Chanel markasının kurucusu Coco Chanel çıktığı bir gezi sonrası bize kazandırdı.

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları olan gömlek ve tunikle başlayacak olursak çizgili kombinler bize en çok bu parçalarla yansıdı. Mavi ve beyaz çigilerin hakim olduğu kumaşlar kimi zaman sade şekilde kullanılırken kimi zaman kırmızı işlemelerle bize sunuldu. Her iki şekilde de çok beğenildi.


Çizgili tunikleri yine farklı renklerde çizgili eteklerle enine boyuna şekillerle kulalnabilirsiniz. Fazla abartmadan tabiki ;)

Bu sezon denizci pantolonlar ve siyah beyaz pantolonlar çok moda oldu. İnce çizgilerin hakim olduğu pantolonlara kalın çizgilerde eklendi. Takım şeklinde sunulan bu modeller hem şık hem spor görünüm sergiledi.

Çizgiler hayatımıza o kadar çok girdiki etek, çorap, çanta ve ayakkabıya kadar birçok parçaya çizgi eklendi. Temmuz ayında tavana çıkan bu akım plajlarda bikinilerle devam etti.

Çizgili detayları daha geniş seçeneklerle görmek isterseniz. www. markaala.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüyolar: Sarışın ve buğday tenlilere yakışan eşarp ve şallar

Tesettür giyim salaş, pileli, robalı elbise modelleri

Tüyolar: Esmerlere yakışan şal ve eşarplar